Gerealiseerd

Het opknappen en verkopen van een huis of ander onroerend goed is ons vak, onze passie en onze kracht. Wij zien vaak al bij een eerste bezoek de mogelijkheden in een huis dat opgeknapt moet worden. Met onze bouwkundig inzicht kunnen wij snel beoordelen en inschatten wat het perspectief is. U ontvangt van ons een eerlijke, marktconforme prijs voor de woning. Daarmee nemen wij direct de risico’s van u over. Wij maken vervolgens in eigen beheer een gedetailleerd plan van aanpak, of het nu gaat om een simpele aanpassing of een wat meer gecompliceerde herbestemming of herontwikkeling. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als u uw huis wilt laten opkopen? Kijk hier welke projecten wij al hebben gerealiseerd:

Hengelo

Schoolstraat

Esstraat

Hangerad

Veldegge (Verkocht/verhuurd)

Julianaschool

Opbroek

 

Neede

 

 

Over ons

Ballast & Slagman is een bedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in het aankopen, verkopen, herontwikkelen en nieuw vervaardigen van onroerend goed.
Lees meer...

Contact

Ballast & Slagman is meer dan alleen ‘opkopers’ van huizen en bedrijfspanden. We renoveren, restaureren en zorgen voor tevreden klanten! Neem gerust contact met ons op, voor vakkundig advies.

Veldegge 35d, 7468 DJ Enter
Tel: +31 (0)547 820 280
Mob: +31 (0) 614 532 937
info@ballastenslagman.nl