Bestemmingsplan

Aan herbestemming van bestaande panden gaat veelal een juridisch of planologisch traject vooraf. Natuurlijk wordt bij de gemeente de herbestemming voorgelegd. Zo zorgen wij ervoor dat het gebouw aan alle wettelijke eisen en kenmerken voldoet. Bij vrijwel alle situaties waarin sprake is van herbestemming en herontwikkeling van panden, monumenten of speciale objecten krijgt u te maken met regelgeving, subsidieaanvragen etc. De expertise om deze zaken op professionele wijze af te handelen hebben wij uiteraard in huis.

Of het nu gaat om de restauratie/herbestemming van een kerk, een renovatie van bedrijfsverzamelgebouw, school of seniorenwoning, wij gaan de uitdaging aan de nieuwe bestemming te realiseren. Graag komen wij dan ook in contact met eigenaren van panden of investeerders die verkoop of een herbestemming van hun onroerend goed overwegen

Over ons

Ballast & Slagman is een bedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in het aankopen, verkopen, herontwikkelen en nieuw vervaardigen van onroerend goed.
Lees meer...

Contact

Ballast & Slagman is meer dan alleen ‘opkopers’ van huizen en bedrijfspanden. We renoveren, restaureren en zorgen voor tevreden klanten! Neem gerust contact met ons op, voor vakkundig advies.

Veldegge 35d, 7468 DJ Enter
Tel: +31 (0)547 820 280
Mob: +31 (0) 614 532 937
info@ballastenslagman.nl