Herontwikkeling

Herontwikkeling van een object staat bij ons voor: oude of gedateerde panden kopen en een geheel nieuwe uitstraling geven. Herbestemmen wat kan, slopen wat moet en terughoudend zijn met nieuwbouw is onze visie ten opzichte van herontwikkelen. Dit doen wij dan ook bij Ballast & Slagman volledig in eigen beheer. Waar nodig slopen we geheel of gedeeltelijk en bouwen vervolgens stap voor stap de woning of bedrijfshal weer op naar de eisen van deze tijd. Dan is het object gereed voor de verkoop. Wij gebruiken natuurlijk zoveel mogelijk duurzame materialen en voeren sloopafval af. We zien er op toe dat het afval op milieuvriendelijke wijze verwerkt word.

Wij kopen regelmatig panden die voor herontwikkeling in aanmerking komen. Een vast team van vakmensen, waaronder schilders, metselaars, elektriciens, worden ingezet om van iedere herontwikkeling een succes te maken. We houden van korte lijnen. Daarom zorgen we voor één aanspreekpunt.

Julianaschool 6 woningen

Over ons

Ballast & Slagman is een bedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in het aankopen, verkopen, herontwikkelen en nieuw vervaardigen van onroerend goed.
Lees meer...

Contact

Ballast & Slagman is meer dan alleen ‘opkopers’ van huizen en bedrijfspanden. We renoveren, restaureren en zorgen voor tevreden klanten! Neem gerust contact met ons op, voor vakkundig advies.

Veldegge 35d, 7468 DJ Enter
Tel: +31 (0)547 820 280
Mob: +31 (0) 614 532 937
info@ballastenslagman.nl