Over ons:

Ballast & Slagman is een bedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in het aankopen, verkopen , herontwikkelen en nieuw vervaardigen van onroerend goed. Op de volgende manier kunnen wij u van dienst zijn: U kunt door middel van contact met ons op te nemen uw woning of project(en) ,in de ruimste zin van het woord, bij ons aanbieden. Wij kopen het object van u en waar nodig renoveren, restaureren en herontwikkelen wij het object.

Bijna alle woningen of panden die na een grondige verbouwing, herbestemming of herontwikkeling gereed zijn voor verkoop, worden via een makelaar verkocht. Naast onroerende zaken, kopen wij ook industriegrond aan. Op deze terreinen worden veelal bedrijfspanden gerealiseerd die geschikt zijn voor verhuur en verkoop. Bent u in het bezit van een bedrijfspand, oude woning, winkel, school, monumentale boerderij of een andere onroerend goed en overweegt u verkoop? Of heeft u een woning via een erfenis in bezit gekregen maar wilt u deze verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Huisvesting asielzoekers en statushouders

Ballast & Slagman ontwikkelde een nieuw concept voor flexibele huisvesting voor o.a. asielzoekers link naar www.stayflex.nl, statushouders en vluchtelingen. Met deze comfortabele, flexibele woonunits worden snel oplossingen gecreëerd om deze mensen onderdak te bieden, waarin diverse voorzieningen zijn opgenomen en men bovendien de nodige privacy geniet. Tevens zijn deze flexibele woonunits ook geschikt als studentenwoningen of tijdelijke te bewoning voor huisvesting i.v.m het verbouwen van uw woning. Meer informatie: www.stayflex.nl

Wij gaan elke uitdaging aan als het gaat om het verbouwen en verkopen van onroerend goed.

Over ons

Ballast & Slagman is een bedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in het aankopen, verkopen, herontwikkelen en nieuw vervaardigen van onroerend goed.
Lees meer...

Contact

Ballast & Slagman is meer dan alleen ‘opkopers’ van huizen en bedrijfspanden. We renoveren, restaureren en zorgen voor tevreden klanten! Neem gerust contact met ons op, voor vakkundig advies.

Veldegge 35d, 7468 DJ Enter
Tel: +31 (0)547 820 280
Mob: +31 (0) 614 532 937
info@ballastenslagman.nl